Allmänt om fitness kalle  

Högintensiv träning är effektivt för viktnedgång

Om du strävar efter att forma kroppen genom träning och kost behöver du bygga upp din muskelmassa och samtidigt minska fettet på kroppen. Det i kombination kommer få din kropp att se mer vältränad ut. Men detta går inte hand i hand med att ha stora bröst. Generellt blir brösten mindre när du tränar när fettet på kroppen sakta men säkert försvinner. Många vill ha kvar sina bröst eller önskar ha större. Att göra en bröstförstoring är en väg att gå för att förverkliga din dröm om att ha större bröst. Du ska inte gå runt och vara missnöjd med dina bröst. Om större bröst får dig att må bra ska du överväga att göra det till verklighet.

Kosten är viktig när du ska tona kroppen

Om du ska komma i ditt livs form är hård och regelbunden träning det som du behöver. För att få fina väldefinierade muskler är kosten också väldigt viktig. När det kommer till kosten ska du fokusera på att äta mat som har högsta möjliga näringsmässiga kvalité. Fokusera på att få i dig tillräckligt med protein varje dag, helst lite varje måltid för att du ska maxa muskeluppbyggnaden. Försök att minska intaget av mat och snacks som innehåller tomma kalorier. Det kommer inte vara direkt gynnsamt att äta det när du försöker att minska i vikt.

Högintensiv träning är effektiv

Om ditt mål är att gå ner i vikt är högintensiv träning något som du verkligen ska satsa på. Om tränar med högintensitet förbrukas fler kalorier under passet och det är det som i slutändan räknas om viktnedgång är målet. Ett tips är att du varierar konditionsintervaller med olika styrkecirklar. Det räcker om ett pass är ungefär 20-30 minuter. Trots att passet är så kort så stimulerar det muskeltillväxten. Komplettera dina högintensiva pass med vardagsmotion. Det kan vara att promenera till matbutiken eller till bussen. Försök att få in lite mer vardagsmotion än vanligt om du jobbar för att gå ner i vikt.